Thomas

Thomas Sönnerstam!!

Han har ingen aning om ifall han är vilse eller inte men han gillar danssteg, knyppling och grisfötter. Pratar också spanska. Att stå på scenen är inget han valt själv, utan scenen valde honom. Svåra val finns det ibland anser han, som tex. att välja fläsklägg mot rårakor.Väljer gör han hela dagarna och när vi frågar vad han helst väljer av kramar och kyssar undrar han om han verkligen måste välja!!!

 

Ebba

Ebba Lindqvist Venuti!!

En medveten tjej som måste välja mellan att stiga upp ur sängen direkt eller snooza. Hon väljer snedsteg för att göra framsteg, hon kan sy korsstygn och prata italienska. Och så tycker hon om kyssar. Ebba väljer helst av allt att dansa, men pendlar gör hon med bil. Att jobba med revy tycker hon har varit ett lätt val.

 

Britt

Britt Larsson!!

Britt är vilse i allt det medvetna, hon cyklar gärna och hon tycker att revy är roligt!!

Svåra val har hon valt bort helt enkelt. Hon gillar att kramas och väljer lätt sin familj framför allt annat.

 

 

Ida G

Ida Gill!!

Hon är både vilse och medveten om hon får välja själv. Att vara med i en revy har varit en dröm och nu har hon valt att vara det, ett lätt val. Till vardags väljer hon kläder, kaffe och ett leende på läpparna och av kramar, kyssar och pussar väljer hon allt.

 

Nathalie

Nathalie Petri!!

En tjej som är totalt vilse och gärna vill ha det varmt omkring sig. Svåra val som att välja kläder varje morgon skapar ibland beslutsångest och hon skulle gärna välja att slippa välja. Hon tycker att snedsteg ger roligare historier än framsteg.

 

Pehr B

Pehr Bodin!!

En vanlig dag väljer Pehr enkelhet och kaffe. Han befinner sig nånstans mittemellan helt vilse och medveten, gillar att skratta och har ibland svårt att välja. Väljer gärna att kramas och att dricka kaffe istället för te.Riksdagsvalet 2014 var ett av de svårare valen han gjort, ett lätt val är att inte spela innebandy.

 

Bella

Bella Vehkamäki!!

Hon är ofta medveten om att hon är vilse men tycker det går bra ända. Bella väljer lätt korsstygn framför knyppling och Karlskoga framför både stad och landsbygd. Fantastiska upplevelser väljer hon gärna i repris, så därför var det ett lätt val att vara med i revyn i år igen, att välja tapeter är däremot ett svårt val.

 

Ida I

Ida Israelsson!!

Att välja knyppling tycker hon skulle ge lite mer utmaning åt folket. Själv väljer hon helst värme och både kramar och kyssar. Hon trivs bäst i öppna landskap och är ofta alltför medveten, men ändå vilse på nåt vis. Att välja revy är lätt, där har man världens bästa umgänge.

 

Felicia

Felicia Bodin!!

En tjej mittemellan vilse och medvetenhet, med lite beslutsångest som tex. gör det svårt att välja kläder på morgonen. Hon tycker om värme, för vem gillar att frysa? Gillar också kramar, framsteg och att var glad, sjunga, dansa och ha askul.

Något hon aldrig skulle välja är att hoppa över frukosten.

 

Per J

Per Jakobsson!!

Han är vilse men sökande. Väljer helst landsbygd före storstad och har valt revy för de glada människorna. Tycker om framsteg och kyssar, väljer lätt Saab före Volvo. Svåra val kan vara om man ska välja tåget eller bilen och ett val han aldrig skulle göra är att hoppa bungyjump.

 

Andreas

Andreas Eekman! !

Andreas kan vara överraskande medveten när det krävs, men är till vardags rätt vilse ändå. Själv har han många gånger undrat varför han valde revy, men han har aldrig ångrat sig!

En vanlig vardag väljer han att bita ihop och kliva ur sängen, fick han välja helt fritt skulle han gärna resa till London oftare. Han väljer gärna sneda framsteg, tycker att det var ett lätt val att fortsätta revyandet och ett val han aldrig skulle göra är hummer istället för biff.

 

Daniel

Daniel Larsson!!

Daniel är en myskille som inte vill välja att ljuga, så trots att han vill svara att han är medveten väljer han…att inte ljuga alltså. Han väljer alltid kaffe, gärna landsbygd och bil fast hans sambo tycker att han ska cykla. Snedsteg kan bli framsteg menar han, och att flytta hem till Karlskoga igen har varit ett lätt val, korvstroganoff skulle han däremot aldrig välja. Revyarbetet valde hans båda föräldrar och då bara blev det så.