Ida

Ida Israelsson

När Ida inte står på scenen så tränar hon och då vanligtvis dans! Och det blir dans med revyn, kulturskolan eller Loud Dance Company. Förutom dans så kan du hitta Ida på en yogamatta, hängandes med vänner eller med sin vovve. Ida skrattar mest åt ironi och missförståndshumor. Ida ser upp till flera personer i sin närhet och i kändisvärlden och ett exempel är Sonya Tayeh. Nästa år firar Ida 25 årsjubileum.

FeliciaB

Felicia Bodin

Felicia dansar och sjunger både på scen och hemma, ja hela tiden faktiskt.

Den sanna glädjen är det skadeglädjen undrar Felicia.

Felicias förebilder är mamma och Beyoncé och Felicia firar också 20års-jubileum snart! Yeaah!

PetraH

Petra Holm

När Petra inte står på scenen håller hon på med godis och sjunger och tokar sig med familjen mest hela dagarna. Hon skrattar som mest åt igenkänningshumor och när andra gör sig illa. Förebilder för Petra är Peter Jöback och Helen Sjöholm. Och Petra och hennes man firar 10 år tillsammans till jul!

AndersL

Anders Löwgren

När Anders inte står på scenen räknar han pengar på banken, är ute i skogen så mycket som möjligt. Gillar även att slappa i hemmets lugna vrå med sina 3 tjejer (fru, hund och katt) och sedan försöker Anders också att hinna med att umgås med goda vänner. 

Anders skrattar mest åt torr humor, gärna ordvrängerihumor.  Anders ser upp till alla människor som på något sätt står upp för, och tar parti för de svagare i samhället.

Om drygt 1 år ska Anders fira 150 år tillsammans med sin far och ena son.

britt

Britt Larsson

När Britt inte är på scenen arbetar hon som barnmorska och det är världens bästa jobb enligt Britt. Barnbarnen är några som Britt gärna umgås med. Gammaldags humor, slapstick och finurliga ordvitsar får Britt att skratta. Maggie Smith är en av Britts förebilder och hon fyller snart jämnt och har nyligen haft bröllopsjubileum. Och sånt måste man ju fira tycker Britt.

Per

Per Jakobsson

Per har varit med sedan starten och firar i och med det också 20 års jubileum. Per gillar bra humor och har Victor Borge som förebild. Per planerar redan för nästa revy och förutom att han jubilerar med revyn så firade han tio år med sin fru förra året.

Bella

Bella Vehkamäki

När Bella inte står på scen är hon överallt, samtidigt! Och mycket tid går åt till lärarstudier och teater på så många sätt hon kan komma på.
Bella skrattar när det är kul! Gillar torra ordvitsar, kattklipp på nätet, stand up.. och revy! Bella har många förebilder, ingen nämnd och ingen glömd!
2016 firar Bella 10 årsjubileum! 2006 var året då hon tog sina första steg upp på scen för att testa om teater kunde vara något. Och Bella is still going strong!

PehrB

Pehr Bodin

När Pehr inte står på scenen längtar han tillbaka till scenen. Ja när det inte är fullt upp med familj, jobb, hemvärnet och TrivselOrkestern. Pehr gillar att skratta och beroende på humorhumör kan det vara väldigt varierande vad han skrattar åt. Förebild inom musiken är Pehrs bror och inom Karlskogarevyn Görsköj finns flera som Pehr ser upp till. Under våren 2016 firar Pehr 10 årsjubileum med sin sambo.

ThomasS

Thomas Sönnerstam    

Thomas har alltid glimten i ögat och förstår inte frågan vad han gör när han inte står på scenen –är jag inte alltid på scenen, undrar Thomas. Han gillar mest överraskande finurlig humor men allt beror på sinnestämning. Han är ett stort fan av Helan o Halvan och blir glad av snubbel och tokerier.

Thomas skulle gärna vilja träffa Martin Ljung och Nils Poppe och Thomas hade faktiskt ett jubileum för flera år sedan.

Nathalie

Nathalie Petri

Nathalie tränar och umgås med familj och vänner när hon inte står på scen. Hon tycker det mesta är roligt, har en ganska bred humor. Nathalie tror inte att hon har någon förebild, i alla fall inte just nu.

Jubileum och jubileum, Nathalie har inget eget på gång men tycker revyns jubileum är tillräckligt stort.

Robin

Robin Dahlberg

Robin saknar att stå på scen så fort han kliver av den och han gillar all humor, skrattar gärna, ofta och mycket. Robin har alldeles för många förebilder och har svårt att nämna en. Han jubilerar i år med sin sambo, det är 5 år sedan det sa klick.